Reviews


4 stars after 372 reviews
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet. Miste afbeeldingen op de website This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
staat altijd op tijd klaar en is heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers , lekker gesmuld 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede afhandeling en de sushi was erg lekker !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de eerste keer bestellen. Bezorging was top! Zo snel!! Echter vond ik de prijs/kwaliteit matig. Best duur voor wat je krijgt. De zalm en tonijn ontbrak of was zeer minimaal bij sommige maki specials en de komkommer overheerste hierin. 1/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/4/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jullie waren later dan afgesproken met de levering, maar netjes gecompenseerd met extra sushi’s. 1/2/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi: Flamed Salmon is een echte aanrader. Eigenaar ook erg klantvriendelijk; dankjewel voor service! 1/1/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In alle opzichten prima, complimenten. 1/1/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk .en mooi optijd👍 12/31/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker en vlug bezorgd 12/29/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles vlot verlopen en lekkere sushi. Vriendelijk geholpen. 12/27/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
tevreden hoor! 12/26/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekkere sushi en perfecte service. Leuke acties en vriendelijke mensen! 12/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
sushi was heerlijk; aantal rolletjes waren niet helemaal goed gerold maar eten smaakte prima; ga zo door fam honkoop oudenbosch 12/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlik. Probleem was echter dat er een grote haar in onze “dynamiterl” zat. Dat zijn geen punten ..... 12/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/23/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en lekkere sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/23/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste sushi verse vis en echt warme gerechten een verrukking voor je smaak zintuigen en dat in ons eigen dorp. Top! 12/22/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerder besteld en toen was het top! Nu was de rijst en andere ingrediënten echt droog en niet doorheen te komen. Jammer 12/22/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur gewacht te hebben, heb ik gebeld. Ik kreeg een onbeschofte man aan de telefoon die nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord had. Hij beloofde dat mijn eten er na 15 minuten zou zijn. Het duurde toen nog 35 minuten. In totaal dus ruim 1 uur en 35 minuten gewacht. En de dumplings waren koud, niet lauw maar koud. En dat op een vroege woensdagavond. Ik ben zwaar teleurgesteld. 12/19/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb 14,50 betaald voor de 'Seafood Pokebowl'. Het was zeer smakelijk, maar als avondeten vind ik de portie echt te klein. Voor dit bedrag zou ik verwachten dat ik een avond vooruit kan, maar dat is niet het geval. 12/17/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/16/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/16/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/15/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/15/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Herderlijk! 12/12/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/8/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk 12/5/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/4/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
de kwaliteit is opnieuw zeer goed alleen voor de 2e maal was er best weer een en ander vergeten is de bstelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
meer foto’s op de website zou een verbetering zijn, verder was het gewoon heel erg lekker! Tot snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag meer plaatjes bij de gerechten voor de duidelijkheid. Heerlijk gegeten. 12/1/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/29/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/28/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/25/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, zoals altijd 👍 11/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi kwam 40 min te vroeg. 11/23/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! :-) 11/22/2018
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en makkelijk, we gaan zeker vaker n bestelling plaatsen. Suggestie om ook n lekker pittige sushie te maken, die kon ik zo 123 niet op de site vinden. Maar verder top! 11/22/2018
Uzumaki 4 stars after 372 reviews
Uzumaki