Reviews


4 stars after 372 reviews
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/29/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg weinig voor de Prius die we moesten betalen!! Jammer!! 3/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurt wat langer maar het eten is heerlijk!! Super vers en alles nog warm en krokant bij aankomst. Onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. 3/13/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
makkelijk bestellen, precies op tijd klaar voor alhaal, en prima van kwaliteit 3/11/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker en betaalbaar 3/9/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een feestje zo lekker! En de Ebi Garnalen waren weer top, daar kun je me snachts voor wakker maken. 😜 Grappig ook elke keer weer de discussie welke iedereen t lekkerst vindt. Voor mij persoonlijk zijn dat de Ebi Tempura Uramaki. Arigatou! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten bezorging duurde uurtje maar dat is niet gek op zondag. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was erg druk waardoor we lang moesten wachten, telefonisch niet bereikbaar ivm drukte. Sushi was wel erg lekker ! 2/25/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tijd niet gehaald, kwaliteit top 2/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi: vers en pure smaken. 2/22/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als ik inmiddels gewend ben het was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker en keurig geleverd op aangegeven tijd. Heb al vaker besteld en kwaliteit is altijd prima. 2/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaakte goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en het stond netjes op tijd klaar. 2/9/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen rekening gehouden met bepaalde allergieen zoals glutenallergie en de sashimi leek niet vers (rare smaak). 2/8/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi’s waren erg klein en erg veel rijst. Normaal hebben we met 125 stuks voldoende, maar met ‘honger’ van tafel gegaan. 3 volwassen en 4 kinderen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima van smaak, maar in afwerkingskwaliteit wat minder dan de vorige keren. De nori om de maki's vrij 'taai' en de vulling tussen zeg 20 zalm maki's onderling verschilde behoorlijk in kwantiteit en daarmee ook in smaak. In het vervolg wellicht iets meer aandacht aan de afwerking, ook bij groter volume? 2/1/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/28/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers prima service. 1/28/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging van ruim anderhalf uur is helaas wel erg lang, eten was prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger had zich afgemeld bij eigenaar. Werd echter niet doorgecommuniceerd naar ons. Twee keer gebeld, geen reactie. Na 45 minuten zelf maar naar Kerkstraat gereden. Stond tasje (gelukkig) wel klaar. Excuses gemaakt, maar communicatie kan beter; er wordt immers om mailadres én telefoonnummer gevraagd... Verbeterpunt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De extra fles wijn vanwege de late bezorging, deed ons terugkomen van het besluit om dit de laatste keer te laten zijn. Goeie service. Bovendien was de kwaliteit van de sushi prima!! 1/26/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker 1/25/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Netjes optijd bezorgd 1/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 1/17/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis enkele foto's 1/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen sojasaus ontvangen, hebben deze nog bij de supermarkt moeten halen want zonder is geen optie. Ook geen stokjes inbegrepen. 1/11/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/11/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Heerlijke sushi vers bereid. Goede smaak. Echt een van de betere in Brabant 1/11/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/11/2019
Uzumaki 4 stars after 372 reviews
Uzumaki