Reviews


4 stars after 372 reviews
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke shusi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker!! 6/29/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 6/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en lekker vers! 6/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Met dit warme weer zijn de sushi niet op de juiste temperatuur. Ik vond ze niet te eten en nam geen risico. Dus alles de prullenbak in gedaan. Gr 6/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en keurig op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weg lekker, goede kwaliteit, zeee tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de sweet buns zat bak papier onder dat er moeilijk af ging dat was jammer, ze waren verder overheerlijk. 6/20/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 6/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top verzorgd. Op afgesproken tijd staat het klaar en de smaak mmmmm 6/8/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was in orde, maar de nori was zacht en niet smaakvol. Ook de zeewiersalade was meer sla dan zeewier. De overige zaken waren prima. 6/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten lekker van genoten, ook precies op de tijd dat ik had aangegeven. Dus super bevallen allemaal! 5/31/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/30/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond dat ik nog best even moest wachten, terwijl ik een tijd door moet geven. En de foto's op de site zijn een beetje vertekenend. Het eten zelf was heerlijk!! 5/30/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/29/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima eten, had online besteld, was niet druk. En dan toch pas beginnen met de bestelling als ik binnen kom, 15 minuten gewacht 5/28/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/27/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik zou graag de beloofde restitutie ontvangen. De toezegging is 2 weken geleden gedaan en de herinnering vorige week verzonden... 5/22/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service lekkere sushi Voor herhaling vatbaar 5/9/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, bezorging was wat aan de late kant maar verder top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Handig bestellen, website is overzichtelijk. Snelle en vriendelijke bezorging. 5/1/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/29/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, en mooi op tijd bezorgd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader dus 4/26/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/26/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/25/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat geen gember bij en heel weinig wasabi dat was wel jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was goed maar de sashimi van tonijn en zalm was niet vers. Weg gegooid. Erg jammer want eerdere keer betere ervaring 4/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke eerste kennismaking! 4/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede service, vriendelijke bezorgers 4/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2019
Uzumaki Kerkstraat 23A 085-8001010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2019
Uzumaki 4 stars after 372 reviews
Uzumaki